top of page
Ας γνωριστούμε...
  • 1986
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα με την οικογένεια μου. Από μικρή, μου άρεσε να διαβάζω βιβλία για τις διαπροσωπικές σχέσεις, την αυτογνωσία, τη φιλοσοφία και τον άνθρωπο γενικά. Αυτό, με έκανε σαν παιδί να νιώθω διαφορετική και λίγο περίεργα σε σχέση με τους συνομηλίκους μου. Ωστόσο, αρκετά χρόνια μετά κατάλαβα ότι η αποδοχή της  διαφορετικότητάς μας είναι το κλειδί όχι μόνο της θεραπείας αλλά και της ανάπτυξης των ταλέντων που έχουμε για να μπορούμε να προσφέρουμε στον κόσμο που ζούμε. 
  • 2004-2009
Σπούδασα Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και απέκτησα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 2009. Όσο σπούδαζα, ανέπτυξα την αυτογνωσία μου, έμαθα πως είναι να είμαι αυτόνομη, αγάπησα την Κρήτη και τους ανθρώπους της και απέκτησα φίλες που πλέον τις θεωρώ οικογένειά μου.
  • 2010-2013
Συνέχισα τις ακαδημαϊκές μου εξειδικεύσεις στην κλινική διάγνωση (BTEC, Professional Certificate, Clinical Diagnosis & Assessment), στις συμβουλευτικές δεξιότητες (BTEC, Professional Certificate Counseling & Counseling skills) και στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας (BACP, Advance Professional Diploma Integrative Psychotherapeutic & Counseling).
  • 2014-2020
Εργάστηκα ως Υπεύθυνη Τμημάτων και ως Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, αποκτώντας εμπειρία στην συμβουλευτική εφήβων, καθώς και στην διαχείρηση , στην καθοδήγηση, στην εκπαίδευση και την επαγγελματική εξέλιξη των συναδέλφων μου.
Αποκτώντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι για τους εφήβους να λαμβάνουν υποστήριξη και καθοδήγηση για την επιλογή του κατάλληλου τομέα σπουδών, σύμφωνα με τα ταλέντα τους, τις ξεχωριστές ικανότητές τους και ό,τι τους δίνει χαρά. Με αυτά τα κριτήρια επιλογής οδηγούνται σε μια επιτυχημένη και ευτυχισμένη ενήλικη ζωή.
  • 2019
Με την περιέργεια και τον ενθουσιασμό που με διακατέχει για γνώση, συνέχισα την εκπαίδευση μου στην ενεργειακή θεραπεία, αποκτώντας πιστοποίηση ως Advanced Pranic Healer, από το Institute For Inner Studies. Το Pranic Healing είναι μια αρχαία πρακτική θεραπείας που χρησιμοποιεί την ενέργεια του σώματος (prana ή αλλιώς chi), για να απομακρύνει ενεργειακές συμφορήσεις ή να ενισχύσει ενεργειακές ελλείψεις στην αύρα του ατόμου. Το Pranic Healing με βοήθησε να καταλάβω ότι η ζωή δεν είναι μόνο ότι αντιλαμβάνομαι με τις πέντε αισθήσεις μου, αλλά το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι έμαθα να αποδέχομαι την κάθε στιγμή συνειδητά και γεμάτη ευγνωμοσύνη.
  • 2020
Απόκτηση μεταπτυχιακού  τίτλου MBA (Master of Business Administration) από το University of East London, με σκοπό να βοηθήσω πιο αποτελεσματικά ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επαγγελματική τους πορεία. Ζούμε σε μια εποχή γεμάτη αλλαγές και είναι μεγάλη μου χαρά να μπορώ να υποστηρίζω ανθρώπους που θέλουν να εξελιχθούν και να εκμεταλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά μας.
  • 2021
Συνέχιση σπουδών για την απόκτηση διπλώματος στην Ομοιοπαθητική Ιατρική, στο τριετές πρόγραμμα σπουδών στην "Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής". Η ολιστική ματιά της προσέγγισης που πρεσβεύω αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο ως Πνεύμα - Σώμα - Νου. Ο σωματικός πόνος που νιώθει κάποιος, προϋπάρχει σε κάποιο βαθμό, πριν εκδηλωθεί στο σώμα με τη μορφή ψυχολογικής δυσφορίας και ως εκ τούτου η ομοιοπαθητική θεραπεία σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία συνεργούν επιτυχώς για την θεραπεία ψυχοσωματικών παθήσεων.
Υπάρχουν πολλά εργαλεία και πρακτικές για να ξεκλειδώσεις το καλύτερο δυναμικό σου και εγώ βρίσκομαι εδώ να σε βοηθήσω σε ό,τι σε δυσκολεύει.
bottom of page